..:: LoVeLy FoLlOwErS ::..

Tuesday, November 2, 2010

..:: 2 n0vEmBeR 2010 ::..

Assalamualaikum semua kawan2 blogger.....
lama dah kan aku tak luangkan masa dgn blogger ni....
kalau dulu, aku ada masa tok sume ni cz laptop d depan mata...
tapi skrg xlg....hehehehehe ^.^

tarikh ini...hari ini..saat ini....hehehe
nk cte apa yer....hahahaha ^.^
seharian aku di tempat keje....sementara je keje ni...
ingat nk 'cabut' da cz nk luangkan masa dgn mak n fmily d umh...
tp ble pk2...pasti aku akan KEBOSANAN..huhuhu
tp xpe lah..aku d TEMERLOH ni pn ada kawan2...seronok dgn mereka...
lgpun aku dgn mereka pn xlama...
mana la tau kalau2 aku ke mana2 nti...
kenangan bersama mereka tu y penting.....
n sekarang tiap 2 mgu aku akan pulang ke rumah my mum...
kalau dulu aku di POLISAS, sush sgt nk 'muncul' depan my mum...
now.....if my mum call me suh blek, aku blek la.....^.^
jarak bukan pemisah lg...45 minit dr TEMERLOH....xjauh la...hehehe ^.^

seronok la pulak menaip ni...tp xtau lar nk kongsi apa... ^.^

my life??mmmm...so far,alhamdulillah...
sumenyer berjalan dgn lancar...
gelak ketawa aku dulu da kembali normal...hahahahaha
xperlu menjaga hati sape2....
n kpd kwn2 y punya HATI...
aku minta maaf.....
aku bukan xnk MENJAGA hati korang....
cz aku xnk IKAT hati aku ni tok ENJOY!!!
^.^


happy kan...... ^.^
susah ble HATI dah terikat.....
dari persahabatan...bertukar kepada percintaan...
aduh!!xsanggup da....hehehehe
mengambil masa y lama untuk berkawan semula....
dan INSYAALLAH....
mgkin masa ini susah...tp masa akan datang...
semuanya akan kembali OK...
cz perkara y berlaku,banyak mematangkan diri....
actually.....
setiap perkara yang berlaku, ada hikmah di sebaliknyer....
dan Allah itu Maha Mengetahui segalanyer.....

2 comments:

hafiq_broadband said...

o0o000o0 syukur alhamdulilah,semoga hari2 mu di berkati Allah S.W.T


-----~~~~~~~~~~~~~~)

dak jus said...

alhamdulillah.....thankz..
^.^
juga untuk aok....moga hari2 dberkati oleh Nya....
epi2kan dri..jgn stress2.... ^.^