..:: LoVeLy FoLlOwErS ::..

Wednesday, November 3, 2010

..:: pLaNnIng FoR dIs MoNtH ::..

assalamualauikum semua....
selamat tengahari dan selamat m'jamu selera kepada rakan2 blogger y tengah makan tu....
ni nak cte apa y aku dan kawan2 plan 4 dis month....
insyaAllah...semuanya berjalan dgn lancar...



9 & 10hb nOvEmBeR 2010

planning with my housemates......

and

totally........8 orang dr TeMeRlOh


lokasi : Kuala Lumpur

masa : bergerak dari pagi 9hb hingga keesokkan harinyer....10hb...

agenda :
siang hari pada 9hb : hehehehehe.......pusing2 KL la...shopping if anybody nk shopping la...
n CUCI MATA...hehehehe...mana la tau ada jmp AARON AZIZ ke....ahakz!!!
malam hari pada 9hb : CUCI MATA lg tp kali ni di i-City dan snap la gambar banyak2.....
tok kenang-kenangan bersama mereka nanti....


dan

esoknya 10hb : bergerak pulang ke bandar ikan patin........
semuanya pasti akan kepenatan..hehehehe..tp ati puas!!!


27 & 28 hb nOvEmBeR 2010

planning with my roommate......

and my *****


lokasi : di sebuah daerah.......Baling namenyer yang terletak di Kedah....

agenda : insyaAllah akan bergerak pd malam hari 27hb dan tiba pd pkul 4 pagi pada siang hari 28hb di terminal Sungai Petani..... ^.^
ketibaan VIP ~ ceh!!!hehehe...kmi akan dismbut.... ^.^ ~
kesibukan pada siang hari 28hb....menyambut Raja Sehari...
~ mcm la aku kenl cpe RAJA SEHARI tu...hehehehe ~
mengisi perut...
then jmp family Raja Sehari...heheheh
dan kemungkinan besar kami akan pulang pd petang 28hb...
n CUCI MATA dahulu di Kedah...
~ pusing2 dulu..tp xtau nk g mana..ikt pemandu pelancong je..hehehehe ~
then pulang ke bandar ikan patin.......
smpi plak,xtau kul bpe....heheheh

lau badan xpenat,kerja la jawab nyer pd 29hb.....


fuhhh...harap sumenyer menjadi la kan....
insyaAllah..jika Allah mengizinkan,smpi la kami ke tempat y dirancang....
kita manusia ni hanya menrancang...
tp Dia telah menentukan semua nyer...
kerana Dia lebih mengetahui apa y baik untuk hamba-Nya.....



No comments: