..:: LoVeLy FoLlOwErS ::..

Sunday, May 1, 2011

RINDU KALIAN !

my dear da tido..so leh la 'curang' jap ngn dia..hahaha

aip ! bkn curang tang len tau..curang berblogging jap..hehehe..arini sangat2 la bosan dan xtau nape mood study tu hilang tbe2...mgkin xsmpi mgu exam lg..so debaran tu xrasa lg ( amboi ! ckp cm dak pndai sgt..huh ) aku xdpt nak tumpukan mata aku ni pd buku2..xtau la knpe..dulu masa kt poli, tdo lewat pn sgp cz rmi kwn2 stdy dan sgp mengeteh malam2 ngn aku ! hahaha..rindu nyer saat tu...sgp lak tu berjalan kaki dr blok ke blok dengan mengusung kertas2 soalan pastyear tok wt ngn kgkwn..tp skg ?? berbeza sangat2...apa y aku belajar semester ni pun, aku xtau..aku leka ke??mmm..xtau la..nk kata aku ni enjoy, xjugak..cz salu bz dengan aktiviti yang dijalankan kt kolej aku..nk kata aku study??jauh panggang dari api...huh !

teramat rindu saat bersama diorang ! adoi..npe skg korang sume jauh? lau x leh gak kte bincang2 soalan kan? dan apa y aku xtau, msti korang tau kan? dan korang pasti share n ajar aku kan ? dan masa kte banyak dengan grouping kan?? kdg2 berdua je..kdg2 bertiga...tgk keadaan...tp wajib study ngn NURUL AKMAL BT IBRAHIM ! cz aku ni xpndai sgt..n dia ni plak ske mencuba..ayat y salu dia guna, " kita try and error je jus ! " haahahaha....tu la y kmi salu buat...ble salah, cbe lg..salah, cbe lg...dan ble da jmp, rasa nk melompat ! hahaha...

dan aku juga rindu pd kamu NURUL HAFIZAH BT AHMAD MURAD ! hahaha...my ex-rumate slme 1 thn setengah dan ex-hosmate setengah tahun..hehehe...dia ni lak tempat aku curah sume benda kt dia...masalah aku sume lam tangan dia ! sangat selamat ble bercerita ngn budak si kecil molek ni... ;) walaupun jus tau, kdg2 kamu terasa dengan jus..tp sius, jus syg sgt kt awak ;)

seterusnya, NOR FASIHAH BT YAAKOB...my ex hosmate ! hosmate ke yunk?? tol la kan cz sem last kte xdok bilik, tp rumah..cm umh sewa pn ada kan? dpt gk la merasa dok umh sewa last sem..haha..bebas ke mne2.. ;) tnp pantauan dr sesiapa ! hehehe...dia ni pn kecil org nyer ;) sme saiz dengan NURUL HAFIZAH ! spe comey lg?? dua2 comey ! ;) dan kalau nk tau, si ceah ( panggilan manjeny ) ni, ske men game ! lau nk game byk2, mta kt dia...hahaha...dan si ceah ni rapat ngn SITI ZURAIDAH BT SALLEHUDDIN ! si gadis berlesung pipit.. ;) sgt manje dengan maa dia ! hahaha..jgn mrh ye ida.. ;) dia ni degil ckit kot...ske gaduh2 manje dgn kesayangannya..sian si boy...sbr la si boy ye, ida tu syg awk... hahaha...si ida ni rajin study tau! kalau dia xtau, datang la bertapak cari AKMAL kt bilik aku cz si kema ni ske melepak kt 'umah' aku...umh aku pn da jd cm umh dia da...hahaha..tp xkisah, cz aku SUKA ! ;)

yang bersama aku skg, NUR AIN BINTI ROSLI....dia jela y dekat ngn aku skg berbanding korang sume ;) tp aku ngn ain skg, pun xmcm dulu da..persekitaran setempat kot ! cz masing2 tensen ngn keadaan kt cni...xmcm kt poli dulu kan ain ? sunyi kan kt cni...dan org2 disini, sume nye wt hal masing2..sangat bosan kan? lau dlu, ada gk kenalan2 ngn senior..tp kt sini, diorg wt hal diorg, kte wt hal kte...kan? sgt membosankan....aku dan ain lebih ske dok lam blik lau x ke mne2...

dan sorang lg...SHADA NAZIRA BT SALLEHUDIN ! eh btol ke aku eja nma ayah dia ni ?? shada...lau salah sory cz aku terkeliru nama ayah ko ngn ida..hehehe... :D y sorang ni nth ke mne la menghilang..senyap tnpa kabar berita..alahai yunk..da la kamo jarang on9 facebook, kabar berita pn xtau....da keje ke, smbung blaja ke, atau da nk kawin ke??tp part kahwin tu, jgn lpe aku lak ! lau aku tau ko nk kwin tp xjmput aku, aku GEGAR kan kenduri ko nti ! hahaha...
( berani ke jus ?? ) hahahaha....

dan selain tu, aku teramat rindu la pd dak2 ex hosemate aku ! ROHANA, HUDA dan KHADIJAH ;) rindu nk overnite lg wei ! ble la dpt cm dlu2 lg...sgt rindu nk mam biskut kt hujung koridor rumah kte tu..hahaha...sib bek MEON xdtg kan? mencari nahas..hahaha..sgt rindu nak mam nasi kukus ayam rempah..dan rindu juga nk senam seni malaysia kt tengah2 ruang study kte tu..hahaha...konon nyer nk kurus ! ceh..hahaha...rindu sgt kt kalian ! ;)

ok la...da bis da cerita.. ;) nk tdo cz sok aku nk keluar mam pizza..hehe..mengidam ni ! ngeee.. ;p

LOVE U ALL !

2 comments:

Princess LaLoLi said...

suka..miss u too!

dak jus said...

miz u too ! tetbe indu sgt kt korang....