..:: LoVeLy FoLlOwErS ::..

Tuesday, November 8, 2011

untuk dia !

salam semua pembaca..da lme kot sy xmenconteng kan..xda mse lor..lg pun da b'azam nk krgkan blogging n facebooking ni :D lg pun FB da xbez da..smkin ari smkin 'canggih' lak FB..n semakin xbez ( bg sy la ) cz aku krg nk mengomen n membaca status y hot2 :D dan tenet pn jrg bke..lau bke pn, nk cri info je ( rajin la sgt kan?haha )

skg sy masih d rumah m'hbiskan cuti di cni..tp sok 09/11/2011 sy akan bergerak ke Sg Petani..dan 11/11 bermula la smle kuliah y da lme dtglkn ( pdhal bru 2 mgu xmsuk dewan kuliah :D poyo kan? hehe) spnjg cuti ni, mang byk bis mse ngn mam n tdo je :D mne badan xbeso kan..haha..bak kata sayang sy, beso ne pn, dia tetap syg sy..yeke?? lau tipu, siap la ! rasakan ! dush dush ! haa..sakit x?? npe la dia xwt ati sy ni resah ke risau ke, bru la krg ckit selera sy ni..dpt la kecik kan tubuh ni cm dia :D haha...bru padan kan sayang?? ;p maa nk kecik ckit je..trun 10 kg ke, bru la chantekk! haha...xla segan sgt nk b'dri sebelah sayang sy ni :D haha..da mcm mak org lak maa ni :D

sepnjg cuti ni sy lgsg xsentuh apa2 sbjek tok midterm next week..ala..cmne nk jwb nti.. :( bukan pe, lau dok umh, kejenyer nk m'hdp tv..then org lam umh ni sume tdo awl cz diorg keje? sy? boring gler..tu y makan tdo je tu..hahahaha..satu hobi sy pg2, kol n kaco sayang sy tido :D bila da sorang2, mang bosan gler2! alang2 nk kejutkan sayang sy g keje, borak la dlu bg ye dpt bke mata ngn luasnye..hehe ..sayang sy sush nk bgn..kdg2 sy suh dia melompat dlu cz riso dia smbung tdo smle..alahai :D tarik janggut bru tau ! ;p

hehe..comey x hamster ni lompat??cmtu la sayang sy gosok mata ye..hehe ( jgn mrh ye :D )
ala...bosan la xtau nk wtpe..tu y tgn ni ringan je nk menaip lam ni..sbb tu lambat2 je bls msg sayang sy :D xpela..nti dia bacalah post ni..sje ske2..dan sy nk bg dia bce kisah awal percintaan kami ;) klik cni sayang !

aku nk letak pic sbnrnyer..tp gmbr kami berdua ni asyik gmbr y sme je cm y korang tgk pd profile pic aku lam FB..bkn pe..ktorang jrg b'gmbr sbnrnyer..malu ! then...xda org nk tangkap kan..haha..xdala..bkn pe..sblm kami jmp, da plan nk tgkp gmbr byk2..tp mslhnye, ble da b'jmp tu, xt'igt plak nk b'gmbr cz rancak b'borak..dan dia suka sakat sy!ble masing2 da jauh, bru tingat nk b'gmbr :D xpela..pas ni jmp kte tgkp gmbr ye sayang! ;)

ni antara gmbr y sy syg! cz mke dia npk.... ;) hanya sy je y tau ! ;) ske sgt gmbr ni !




alhamdulillah !
sy bahagia kini ;)
kerana kali ni, abah juga merestui.. ;)
smpai msenyer nti,
kami akan bersatu..amin.
~ love u sayang ~

No comments: